Over Yazzy

‘Hip hop is een manier van leven’, aldus Yasemin Taplak (“Yazzy”).

Als kind was het via MTV dat er een nieuwe wereld voor haar openging. Grote artiesten zoals Janet Jackson en Madonna passeerden dagelijks het scherm, dansstijlen werden uitgevonden maar ook heruitgevonden. Haar passie werd aangewakkerd en zou alleen maar toenemen in kracht.

In de jaren ‘90 tot in 2000 reisde ze dan ook de wereld rond om haar droom te verwezenlijken: het uitbouwen van een danscarrière … Zo volgde zij op haar 23ste balletles bij de beroemde balletmeesteres Marie-Louise Wilderijckx, onderhield haar dans met pilates (wat ze nog steeds doet) en behaalde hiervoor haar diploma bij de “Joseph Pilates studio” in New York. Het is door het proeven van verschillende dansstijlen maar ook door het voeden van je dans in de vorm van deelname aan workshops ed. dat je je als danser kan uitleven.

Image

Hip hop brengt mensen dichter bij mekaar, samenhorigheid.

Stap vandaag nog uit je comfortzone en leer de skills van iemand die je echt het beste kan aanbieden.

Met haar jarenlange ervaring kan je bij Yasemin rekenen op een degelijke leerschool en deze zijn uitzonderlijk in België. Ze kan mensen doen bewegen als geen ander en neemt hen mee de straat op, waar uiteindelijk de oorsprong ligt van “Hip Hop”!

Voor geen geld kan je in haar dansschool meerdere dagen per week komen dansen, krijg je kwaliteit en word je gemotiveerd.

Jaarlijks komen er enkele grote namen uit de danswereld naar de school voor een REAL WORKSHOP waardoor je niet op je honger blijft zitten … Of je nu al danservaring hebt of niet, het maakt voor Yazzy niets uit. Iedereen krijgt de kans om op te treden of in een videoclip te dansen, de enige vereiste is … inzet! Wacht niet meer langer en grijp je kans in Born 4 Dance!

Hip Hop = Unity, Love & Peace

Search